Bemutatkozás

Image

Szép és izgalmas hivatás az enyém.
Kíváncsian felfedezni az emberi életet alakító, látható és láthatatlan motivációkat... Ennél nagyobb kihívást el sem tudok képzelni.
Ehhez hozzátenni azt a késztetést, hogy megtaláljam a "hogyan másképp és a lehető legjobban?" kérdésére azokat a válaszokat, melyekkel nekünk, embereknek adok a kezébe egyszerű és könnyen használható eszközöket; egy teljes életet kitöltő hívás.
Már évek óta tudom, hogy nem terapeuta szeretnék lenni, aki gyógyítja az embereket. Azt szeretném, ha az embereknek abban segíthetnék, hogyan lehessenek életük alakításának egyre értőbb mesterei.
Magamnak sem kívánok többet... :)

Endrei-Horváth Ágnes

Szakmai utam:
 Az elmúlt húsz évben, miután pedagógus hivatásomtól elköszöntem, nagyon sok módszert tanultam. Ezek a módszerek rengeteget segítettek a szakmai utamon; mindegyikből elhoztam valamit , és mindegyik támogatott abban, hogy új és mindenki számára jól hasznosítható, egyszerű gyakorlatokat, technikákat hozzak létre és ezeket taníthassam. Mert időközben, egyre világosabbá vált, hogy nem terapeutaként szeretném folytatni szakmai pályámat, sokkal inkább hív az oktatás világa, ahol mindazt tovább adhatom, amit eddig tanultam.
Család- és párterápia, kineziológia, Leuner-hipnózis, NLP, mentálhigiénés szupervízió, Bach virágterápia, coaching, recall healing analízis, theta healing; ők voltak azok. Lásd
Az Co-Re Információs-analízis és harmonizálás módszerét 2010 óta alkalmazom a munkámban. Az évek során, ennek a módszernek magyarországi oktatója lettem.
Az "Önmagadért" Alapítvány elnökeként 8 éve dolgozom azon, hogy azok is hozzáférhessenek az egyébként drága terápiákhoz, akik anyagilag korlátozott lehetőségekkel rendelkeznek.
A TÉRA ötlete , amit 3 éve alapítottam, és a Holisztikus Önfejlesztő Program gondolata sok éves munka után bontakozott ki, és mindent magában foglal, amit eddig szakmailag fontosnak tartottam. Lelkesen és odaadással vezetem a TÉRA-t, folyamatosan fejlesztem, alakítom, immár egy jól működő, összeszokott, azonos elveket valló csapat élén.

Szerzői jogok:

Örülök, hogy egyre többen látogatnak el hozzám, és népszerűsítik  verseimet és írásaimat. Kérek mindenkit, hogy az oldalamról származó cikkek. írások és versek saját célra történő felhasználását a szerzői jogok tiszteletben tartásával tegyék! Ezt előre is köszönöm!

Hasznos linkek:

Oldaltérkép

Kapcsolat

Partnerek

 

Kövess a Facebookon:

X

Right Click

No right click